Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Promotievideo van goochelaar Maarten

Tegenwoordig wordt het internet steeds vaker gebruikt voor het zoeken naar geschikt entertainment voor een bepaalde gelegenheid. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste artiest boekt?

Je weet natuurlijk nooit precies wat je "in huis" haalt. Hoe vergoot je de zekerheid voor het inhuren van een geschikte goochelaar, zoals bijvoorbeeld een tafelgoochelaar?

De meeste goochelaars hebben wel een video of beeldmateriaal op hun website staan. Hierbij is echter niet altijd alles wat het lijkt. Vooral in Amerika heerst er momenteel een trend om reacties van het publiek in scene te zetten. Commercieel gezien slaat dit enorm aan, maar is dat wat je moet willen? Ook wordt er steeds vaker beeldbewerking toegepast om iets extra magisch te laten ogen. Daar is uiteraard niets mis mee als het maar eerlijk gecommuniceerd wordt.

Hieronder kunt u enkele video's vinden van goochelaar Maarten Bruins. Om de unieke waarde van zijn show en repertoire te behouden, heeft hij ervoor gekozen om niet teveel prijs te geven op het internet. Hij richt zich voornamelijk op optredens in de echte wereld, in plaats van zijn kunsten via het internet tentoon te spreiden.

Om u toch een kleine impressie te geven, kunt u onderstaande filmpjes bekijken. Als tafelgoochelaar staan er nieuwe opnames op de planning, maar door drukte met optredens laat dit wat langer op zich wachten.

 
En onderstaande video geeft een impressie van Maarten als goochelaar voor kinderen. Voor meer informatie betreffende zijn kindershow, zie: kindergoochelaar.nl.

 
Is uw interesse gewekt en wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Vul dan het contactformulier in op deze website.

Waarop kunt u nog meer letten bij het inhuren van de juiste artiest en in dit geval een geschikte goochelaar?

De prijs wat betreft het inhuren van een goochelaar kan een indicator zijn. Met het boeken van een goedkope, budget goochelaar loop je waarschijnlijk meer risico dan bij het huren van een professioneel goochelaar die een professionele gage (loon van een artiest) vraagt.

Echter zegt een hogere prijs ook weer niet altijd alles. Sommige artiesten kiezen ervoor om bepaalde zaken uit te besteden. Denk hierbij aan een management of agentschap. Uiteindelijk worden die kosten doorberekend aan de klant. Hierdoor nemen de boekingskosten toe. Dit zegt niet per definitie iets over de kwaliteit van de artiest. Daarnaast kan het best voorkomen dat een amateurgoochelaar net zo goed of zelfs beter is dan een professionele goochelaar.

Verder is het aan te raden om wat reviews te bekijken voordat je een goochelaar gaat inhuren. Houd er hierbij rekening mee dat reviews ook nep kunnen zijn. Soms staan er reviews op websites vermeld, terwijl er helemaal geen mogelijkheid is om een beoordeling achter te laten. Sowieso kan een goochelaar op zijn website zetten wat hij wil. Om die reden is het aan te raden om ook reviews te checken via externe platformen zoals bijvoorbeeld Google, Facebook of Instagram.