Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

U kunt Maarten inhuren als tafelgoochelaar oftewel rondlopende goochelaar, maar wat houdt dat precies in?

Tafelgoochelaar oftewel rondlopende goochelaar Ondanks de naam "tafelgoochelaar" doet vermoeden, hoeven de gasten niet per se aan tafels te zitten. Een tafelgoochelaar loopt rond om zodoende keer op keer kleine groepjes gasten te vermaken en te verbazen met onnavolgbare trucs en vingervlugheid. Vandaar dat de term "rondlopende goochelaar" wellicht een betere benaming is.

Echter valt dit concept ook om te draaien. Zo kunt u Maarten op een vaste plek positioneren. In dat geval kunnen kleine groepjes geïnteresseerden keer op keer een kijkje nemen om zich te laten verbazen en te verwonderen. Het is maar net wat de opdrachtgever prefereert en wat het best bij het evenement of de setting past. Maarten is vrij flexibel daarin, dus er is van alles mogelijk.

Door de brede ervaring die Maarten Bruins in de loop der jaren heeft opgedaan, is zijn show geschikt voor alle leeftijden. Mochten er naast volwassenen bijvoorbeeld ook kinderen aanwezig zijn dan kan Maarten hier specifiek op inspelen. Zo kan hij ook ballonnenfiguren maken en daarnaast is het mogelijk dat hij de kinderen een klein trucje leert. Dit trucje krijgen de kinderen dan mee naar huis als cadeautje.

Over tafelgoochelaar en rondlopende goochelaar Maarten Bruins

Maarten is een professioneel, prijswinnend goochelaar met meer dan 20 jaar ervaring. Hij is woonachtig in Amsterdam, echter verzorgt hij optredens door heel Nederland.

Is uw interesse gewekt en wilt u vrijblijvende informatie ontvangen, vul dan het contactformulier in op deze website. Tafelgoochelaar Maarten Bruins is in te huren vanaf 345 Euro inclusief vervoerskosten. Voor meer informatie betreft de prijzen, zie tarieven.