Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Goochelshow voor kinderen

Naast dat u Maarten kunt inhuren als tafelgoochelaar, is hij ook te boeken als kindergoochelaar.

Goochelaar voor kinderen Ook van het goochelen voor kinderen heeft Maarten zijn specialisme gemaakt. De laatste 20 jaar heeft hij meer dan 2000 voorstellingen voor kinderen verzorgd. Daarnaast is hij verschillende malen in de prijzen gevallen. Of het nu om 10 of 300 kinderen gaat, voor elke gelegenheid heeft deze goochelaar een passende show. De ene keer staat hij op een kinderfeestje en de andere keer treedt hij op voor een hele school.

Door zijn brede ervaring is zijn kindervoorstelling ook geschikt voor meekijkende volwassenen. Zijn goochelshow is dus tevens ideaal om in te zetten als familieshow. Zowel jong als oud zullen geëntertaind worden. Daarbij is de voorstelling niet te kinderachtig voor de volwassenen, terwijl alles ook goed te volgen is voor de aanwezige jonge kinderen. Kortom, een goochelshow geschikt voor jong en oud.

Maarten beschikt over eigen geluid, microfoon, headset en decor. Ook krijgen alle kinderen zelfs een trucje als cadeau om mee naar huis te nemen. U krijgt dus niet alleen een show, maar ook een mini-workshop in vogelvlucht. Zelf is hij gevestigd in Amsterdam, maar hij verzorgt optredens door heel Nederland.

U kunt Maarten boeken met een vaste show op een vaste plek of als rondlopende goochelaar / tafelgoochelaar. Ook beheerst hij de kunst van het maken van ballonnenfiguren, dus er is van alles mogelijk. Als clown, goochelclown of ballonnenclown verzorgt hij echter geen optredens.

Voor het "kindergoochelen" heeft Maarten een aparte website. Wilt u Maarten inzetten als entertainer voor kinderen, ga dan naar kindergoochelaar.nl. Via het contactformulier op die website kunt u vrijblijvende informatie opvragen om Maarten specifiek in te huren als kindergoochelaar.