Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

CJP (Cultureel Jongeren Paspoort) met een goochelaar

Met de Cultuurkaart en MBO Card biedt CJP-scholen de kans om cultuur dichter bij leerlingen en studenten te brengen. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) stelt budget beschikbaar, zodat scholen een bedrag hebben om aan cultuur uit te geven. Denk hierbij aan het VMBO, MBO, HAVO, VWO, VSO en PRO.

CJP (Cultureel Jongeren Paspoort) met een goochelaar Dankzij deze regeling is het mogelijk om goochelaar Maarten Bruins een goochelshow op school te laten verzorgen, zonder dat het de school direct geld kost. Maarten is namelijk aangesloten bij het CJP, waardoor de voorstelling betaald kan worden vanuit het CJP-budget van de school.

Goochelen is uitermate geschikt om jongeren te laten inzien dat cultuur erg breed is en dat het zeker niet saai hoeft te zijn! Voor meer informatie, zie:

https://educatie.cjp.nl/aanbod/goochelshow_op_school

Hoe ziet de show / voorstelling er standaard uit?

Een goochelshow via het CJP-budget (Cultureel Jongeren Paspoort) Standaard duurt de goochelshow zo'n 50 minuten. Uiteraard is er qua tijd/duur van het programma van alles mogelijk. Meerdere (korte) shows zijn ook mogelijk. Het is een interactieve show, waarbij iedereen volop wordt betrokken. Maarten beschikt over een eigen geluidsinstallatie, dus overal wordt gezorgd.

Aan het eind van de show leert Maarten iedereen nog een klein trucje dat ze erna mogen houden en mee naar huis mogen nemen. Dit trucje laat de leerlingen inzien dat niet altijd alles is wat het lijkt. Maarten is ongeveer 60 minuten van te voren aanwezig om alles klaar te zetten en voor te bereiden.

Prijzen: vanaf 495 Euro exclusief BTW (9% voor artiesten) en exclusief eventuele parkeerkosten.

Is uw interesse gewekt? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in op deze website.