Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Een goochelaar huren voor een pretpark?

Stel u moet binnenkort iets leuks organiseren voor een pretpark. Waarschijnlijk zijn er genoeg leuke ideeën te verzinnen, maar heeft u het inhuren van een professioneel goochelaar al eens overwogen? Beroepsgoochelaar Maarten Bruins is in te huren als tafelgoochelaar (rondlopende goochelaar) of als goochelaar voor kinderen met zijn kindershow.

Een goochelaar huren voor een pretpark? Een tafelgoochelaar die rondloopt tussen de gasten, kan een gelegeheid net dat stukje extra geven. Goochelaar Maarten kan uw gasten op een ongedwongen en luchtige manier verbazen met vingervlugge goocheltrucs. U staat er met uw eigen neus bovenop. Zowel jong als oud zal hij versteld doen staan met zijn goochelshow.

Hoewel Maarten zelf uit Amsterdam komt, is hij in te huren en te boeken door heel Nederland. Met zijn optredens reist hij het hele land door. Zo heeft hij afgelopen jaar nog opgetreden als tafelgoochelaar voor een pretpark in Utrecht, Almere en Gooi. Dit had echter net zo goed als kindergoochelaar kunnen zijn, want Maarten wordt naast tafelgoochelaar ook vaak geboekt als goochelaar voor kinderen. Zijn goochelshow voor kinderen is tevens geschikt voor meekijkende volwassenen, waardoor de show ideaal is om in te zetten als entertainment voor de hele familie.

Uiteraard zijn er genoeg andere goochelaars te vinden op het internet, dus waarom zou u nou juist Maarten Bruins boeken als artiest voor een pretpark? Maarten is een professioneel en prijswinnende goochelaar met meer dan 20 jaar ervaring binnen verschillende disciplines van de goochelkunst. Kijk gerust verder op deze website om meer informatie in te winnen of vul direct geheel vrijblijvend het volgende contactformulier in.

Kortom, heeft u binnenkort op zoek naar iets nieuws voor een pretpark en bent u op zoek naar passend entertainment? Maarten is u graag van dienst.