Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Xander van Doorn (Hans Klik)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Xander van Doorn (Hans Klik) uit Utrecht u wellicht van dienst zijn.

Xander van Doorn (Hans Klik) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Xander wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Xander van Doorn (Hans Klik) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Xander van Doorn (Hans Klik)?

Xander van Doorn (Hans Klik) is gevestigd in de provincie Utrecht. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Xander van Doorn (Hans Klik)
Van Bijnkershoeklaan 250, 3527 XL Utrecht (Utrecht)
https://www.hansklik.nl

Wat kost het om Xander van Doorn (Hans Klik) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Max Janssen.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.