Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Wil Hendriks (Wil Wonder Kinderentertainment)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Wil Hendriks (Wil Wonder Kinderentertainment) uit Rotterdam u wellicht van dienst zijn.

Wil Hendriks (Wil Wonder Kinderentertainment) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Wil wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Wil Hendriks (Wil Wonder Kinderentertainment) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Wil Hendriks (Wil Wonder Kinderentertainment)?

Wil Hendriks (Wil Wonder Kinderentertainment) is gevestigd in de provincie Zuid-Holland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Wil Hendriks (Wil Wonder Kinderentertainment)
Bergoord 1, 3079 MA Rotterdam (Zuid-Holland)
https://www.wilwonder.nl

Wat kost het om Wil Hendriks (Wil Wonder Kinderentertainment) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Rene Laurent.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.