Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Tim Slaats

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Tim Slaats uit Ittervoort u wellicht van dienst zijn.

Tim Slaats Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Tim wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Tim Slaats inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Tim Slaats?

Tim Slaats is gevestigd in de provincie Limburg. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Tim Slaats
Schillersstraat 5 A, 6014 RA Ittervoort (Limburg)
https://timslaats.com

Wat kost het om Tim Slaats in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Rob Watrin.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.