Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Roland Potman (Manro)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Roland Potman (Manro) uit Meppel u wellicht van dienst zijn.

Roland Potman (Manro) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Roland wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Roland Potman (Manro) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Roland Potman (Manro)?

Roland Potman (Manro) is gevestigd in de provincie Drenthe. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Roland Potman (Manro)
Rabroekenweg 10, 7942 JE Meppel (Drenthe)
http://www.manro.nl

Wat kost het om Roland Potman (Manro) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: George Struijker Boudier (George Parker).

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.