Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Rob Watrin

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Rob Watrin uit Maastricht u wellicht van dienst zijn.

Rob Watrin Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Rob wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Rob Watrin inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Rob Watrin?

Rob Watrin is gevestigd in de provincie Limburg. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Rob Watrin
Statensingel 12 D, 6217 KD Maastricht (Limburg)
http://www.robwatrin.nl

Wat kost het om Rob Watrin in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Quintus van Amstel (De paarse goochelaar).

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.