Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Rob Mollien & Emiel Lensen (Rob & Emiel)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Rob Mollien & Emiel Lensen (Rob & Emiel) uit Badhoevedorp u wellicht van dienst zijn.

Rob Mollien & Emiel Lensen (Rob & Emiel) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Rob wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Rob Mollien & Emiel Lensen (Rob & Emiel) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Rob Mollien & Emiel Lensen (Rob & Emiel)?

Rob Mollien & Emiel Lensen (Rob & Emiel) is gevestigd in de provincie Noord-Holland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Rob Mollien & Emiel Lensen (Rob & Emiel)
Marconistraat 25, 1171 AV Badhoevedorp (Noord-Holland)
https://www.robenemiel.nl

Wat kost het om Rob Mollien & Emiel Lensen (Rob & Emiel) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Steven Mulders (Steven Kazàn).

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.