Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Rico Weeland

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Rico Weeland uit Groningen u wellicht van dienst zijn.

Rico Weeland Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Rico wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Rico Weeland inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Rico Weeland?

Rico Weeland is gevestigd in de provincie Groningen. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Rico Weeland
Nieuwe blekerstraat 12, 9718 EJ Groningen (Groningen)
https://www.ricoweeland.com

Wat kost het om Rico Weeland in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Peter Woerde (De valsspeler).

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.