Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Peter Woerde (De valsspeler)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Peter Woerde (De valsspeler) uit Groningen u wellicht van dienst zijn.

Peter Woerde (De valsspeler) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Peter wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Peter Woerde (De valsspeler) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Peter Woerde (De valsspeler)?

Peter Woerde (De valsspeler) is gevestigd in de provincie Groningen. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Peter Woerde (De valsspeler)
Esdoornlaan 52, 9741 KE Groningen (Groningen)
https://www.devalsspeler.nl

Wat kost het om Peter Woerde (De valsspeler) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Kevin Burgers (Magic Kevin).

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.