Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Peter Eggink

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Peter Eggink uit Doetinchem u wellicht van dienst zijn.

Peter Eggink Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Peter wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Peter Eggink inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Peter Eggink?

Peter Eggink is gevestigd in de provincie Gelderland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Peter Eggink
Bastinglaan 107, 7006 EJ Doetinchem (Gelderland)
http://www.peter-eggink.nl

Wat kost het om Peter Eggink in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Ferry Gerats.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.