Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Niels Harder

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Niels Harder uit Bussum u wellicht van dienst zijn.

Niels Harder Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Niels wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Niels Harder inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Niels Harder?

Niels Harder is gevestigd in de provincie Noord-Holland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Niels Harder
Bloemhof 73, 1403 NB Bussum (Noord-Holland)
https://www.nielsharder.nl

Wat kost het om Niels Harder in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Matthias Hendriks.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.