Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Michel van Zeist

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Michel van Zeist uit Veenendaal u wellicht van dienst zijn.

Michel van Zeist Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Michel wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Michel van Zeist inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Michel van Zeist?

Michel van Zeist is gevestigd in de provincie Utrecht. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Michel van Zeist
Kernreactorstraat 24 A, 3903 LG Veenendaal (Utrecht)
http://www.magicbymichel.nl

Wat kost het om Michel van Zeist in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Evert van Asselt.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.