Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Math van Rhee (Magic M)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Math van Rhee (Magic M) uit Venray u wellicht van dienst zijn.

Math van Rhee (Magic M) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Math wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Math van Rhee (Magic M) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Math van Rhee (Magic M)?

Math van Rhee (Magic M) is gevestigd in de provincie Limburg. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Math van Rhee (Magic M)
Kattestaart 28, 5803 HA Venray (Limburg)
https://www.magicmath.nl

Wat kost het om Math van Rhee (Magic M) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Tim Slaats.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.