Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Marcel Verbakel

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Marcel Verbakel uit Krimpen Aan Den Ijssel u wellicht van dienst zijn.

Marcel  Verbakel Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Marcel wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Marcel Verbakel inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Marcel Verbakel?

Marcel Verbakel is gevestigd in de provincie Zuid-Holland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Marcel Verbakel
Populierenlaan 78, 2925 CT Krimpen Aan Den Ijssel (Zuid-Holland)
https://www.marcelverbakel.nl

Wat kost het om Marcel Verbakel in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Matthijs Vlaardingerbroek.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.