Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Marc Luijben (MMmagic Entertainment)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Marc Luijben (MMmagic Entertainment) uit Ammerzoden u wellicht van dienst zijn.

Marc Luijben (MMmagic Entertainment) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Marc wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Marc Luijben (MMmagic Entertainment) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Marc Luijben (MMmagic Entertainment)?

Marc Luijben (MMmagic Entertainment) is gevestigd in de provincie Gelderland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Marc Luijben (MMmagic Entertainment)
Pastoor Huissenstraat 70, 5324 EW Ammerzoden (Gelderland)
https://www.mm-magic.nl

Wat kost het om Marc Luijben (MMmagic Entertainment) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Jack Tucker.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.