Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Lucas van Dijk

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Lucas van Dijk uit Heerenveen u wellicht van dienst zijn.

Lucas van Dijk Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Lucas wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Lucas van Dijk inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Lucas van Dijk?

Lucas van Dijk is gevestigd in de provincie Friesland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Lucas van Dijk
Jacob Hepkemastraat 29, 8441 CB Heerenveen (Friesland)
https://www.goochelaarlucas.com

Wat kost het om Lucas van Dijk in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Minze Dijksma.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.