Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Lodewijk de Widt

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Lodewijk de Widt uit Voorburg u wellicht van dienst zijn.

Lodewijk de Widt Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Lodewijk wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Lodewijk de Widt inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Lodewijk de Widt?

Lodewijk de Widt is gevestigd in de provincie Zuid-Holland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Lodewijk de Widt
Koningin Wilhelminalaan 316 B, 2274 AV Voorburg (Zuid-Holland)
https://degoochelaar.nl

Wat kost het om Lodewijk de Widt in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Mitch Durbank.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.