Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Kylian van Luijt (Magic Kylian)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Kylian van Luijt (Magic Kylian) uit Emmen u wellicht van dienst zijn.

Kylian van Luijt (Magic Kylian) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Kylian wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Kylian van Luijt (Magic Kylian) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Kylian van Luijt (Magic Kylian)?

Kylian van Luijt (Magic Kylian) is gevestigd in de provincie Drenthe. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Kylian van Luijt (Magic Kylian)
Asserbrink 54, 7812 NL Emmen (Drenthe)
http://www.magickylian.nl

Wat kost het om Kylian van Luijt (Magic Kylian) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Niels Nijland.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.