Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Kevin Burgers (Magic Kevin)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Kevin Burgers (Magic Kevin) uit Heerlen u wellicht van dienst zijn.

Kevin Burgers (Magic Kevin) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Kevin wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Kevin Burgers (Magic Kevin) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Kevin Burgers (Magic Kevin)?

Kevin Burgers (Magic Kevin) is gevestigd in de provincie Limburg. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Kevin Burgers (Magic Kevin)
Talmastraat 58, 6415 HG Heerlen (Limburg)
https://www.magickevin.nl

Wat kost het om Kevin Burgers (Magic Kevin) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Henk Linders (Rinaldo).

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.