Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Kariem Ahmed

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Kariem Ahmed uit Alkmaar u wellicht van dienst zijn.

Kariem Ahmed Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Kariem wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Kariem Ahmed inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Kariem Ahmed?

Kariem Ahmed is gevestigd in de provincie Noord-Holland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Kariem Ahmed
Snaarmanslaan 100, 1815 SK Alkmaar (Noord-Holland)
https://www.tricksandbeats.com

Wat kost het om Kariem Ahmed in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Fritz Alkemade (Fritz met een Z).

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.