Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Joost X

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Joost X uit Barneveld u wellicht van dienst zijn.

Joost X Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Joost wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Joost X inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Joost X?

Joost X is gevestigd in de provincie Gelderland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Joost X
Ds. Van de Woestijnehof 111, 3772 AE Barneveld (Gelderland)
https://www.goochelaarjoost.nl

Wat kost het om Joost X in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Robert Blake.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.