Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Joop Fenstra (Joop Magic)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Joop Fenstra (Joop Magic) uit Leeuwarden u wellicht van dienst zijn.

Joop Fenstra (Joop Magic) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Joop wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Joop Fenstra (Joop Magic) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Joop Fenstra (Joop Magic)?

Joop Fenstra (Joop Magic) is gevestigd in de provincie Friesland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Joop Fenstra (Joop Magic)
Meester P.J. Troelstraweg 134 A, 8919 AC Leeuwarden (Friesland)
https://joopfenstra.nl
http://www.joopmagic.nl

Wat kost het om Joop Fenstra (Joop Magic) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Rids Gerritsma (Goochelaar Rids).

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.