Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Jasper van Luit

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Jasper van Luit uit Amsterdam u wellicht van dienst zijn.

Jasper van Luit Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Jasper wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Jasper van Luit inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Jasper van Luit?

Jasper van Luit is gevestigd in de provincie Noord-Holland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Jasper van Luit
Frederik Hendrikstraat 48 1, 1052 HW Amsterdam (Noord-Holland)
https://www.magicinbusiness.nl

Wat kost het om Jasper van Luit in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Lars va der Meij.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.