Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Jannes de Bruyn (Jannes de goochelaar)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Jannes de Bruyn (Jannes de goochelaar) uit Brielle u wellicht van dienst zijn.

Jannes de Bruyn (Jannes de goochelaar) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Jannes wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Jannes de Bruyn (Jannes de goochelaar) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Jannes de Bruyn (Jannes de goochelaar)?

Jannes de Bruyn (Jannes de goochelaar) is gevestigd in de provincie Zuid-Holland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Jannes de Bruyn (Jannes de goochelaar)
Langestraat 40, 3231 VJ Brielle (Zuid-Holland)
https://jannesdegoochelaar.nl

Wat kost het om Jannes de Bruyn (Jannes de goochelaar) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Robin Buijteweg (Robin Matrix).

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.