Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Jan Reinder van Kammen

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Jan Reinder van Kammen uit Amsterdam u wellicht van dienst zijn.

Jan Reinder van Kammen Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Jan wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Jan Reinder van Kammen inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Jan Reinder van Kammen?

Jan Reinder van Kammen is gevestigd in de provincie Noord-Holland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Jan Reinder van Kammen
Hoogte Kadijk 81 C, 1018 BG Amsterdam (Noord-Holland)
https://www.janreinder.nl

Wat kost het om Jan Reinder van Kammen in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Richard Stooker.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.