Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Jan Bouwhuis (Magic John)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Jan Bouwhuis (Magic John) uit Ommen u wellicht van dienst zijn.

Jan Bouwhuis (Magic John) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Jan wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Jan Bouwhuis (Magic John) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Jan Bouwhuis (Magic John)?

Jan Bouwhuis (Magic John) is gevestigd in de provincie Overijssel. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Jan Bouwhuis (Magic John)
Wikkepad 1, 7731 VR Ommen (Overijssel)
https://www.magicjohn.nl

Wat kost het om Jan Bouwhuis (Magic John) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Joris de Graaff.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.