Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Henk Linders (Rinaldo)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Henk Linders (Rinaldo) uit Baarlo u wellicht van dienst zijn.

Henk Linders (Rinaldo) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Henk wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Henk Linders (Rinaldo) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Henk Linders (Rinaldo)?

Henk Linders (Rinaldo) is gevestigd in de provincie Limburg. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Henk Linders (Rinaldo)
Bong 55, 5991 EA Baarlo (Limburg)
http://www.rinaldo-entertainment.nl

Wat kost het om Henk Linders (Rinaldo) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Nigel Otermans.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.