Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Harry Vogel (Professor Roodsnavel)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Harry Vogel (Professor Roodsnavel) uit Vlaardingen u wellicht van dienst zijn.

Harry Vogel (Professor Roodsnavel) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Harry wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Harry Vogel (Professor Roodsnavel) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Harry Vogel (Professor Roodsnavel)?

Harry Vogel (Professor Roodsnavel) is gevestigd in de provincie Zuid-Holland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Harry Vogel (Professor Roodsnavel)
Havenstraat 46, 3131 BD Vlaardingen (Zuid-Holland)
http://www.roodsnavel.nl

Wat kost het om Harry Vogel (Professor Roodsnavel) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Lodewijk de Widt.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.