Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Hans Mulders (Hans Kazàn)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Hans Mulders (Hans Kazàn) uit Zeist u wellicht van dienst zijn.

Hans Mulders (Hans Kazàn) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Hans wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Hans Mulders (Hans Kazàn) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Hans Mulders (Hans Kazàn)?

Hans Mulders (Hans Kazàn) is gevestigd in de provincie Utrecht. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Hans Mulders (Hans Kazàn)
Het Rond 2, 3701 HS Zeist (Utrecht)
https://hanskazan.nl

Wat kost het om Hans Mulders (Hans Kazàn) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Michel van Zeist.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.