Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

George Struijker Boudier (George Parker)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan George Struijker Boudier (George Parker) uit Almere u wellicht van dienst zijn.

George Struijker Boudier (George Parker) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u George wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of George Struijker Boudier (George Parker) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met George Struijker Boudier (George Parker)?

George Struijker Boudier (George Parker) is gevestigd in de provincie Flevoland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

George Struijker Boudier (George Parker)
Doddegrasweg 39, 1313 AX Almere (Flevoland)
https://thecreationgame.com

Wat kost het om George Struijker Boudier (George Parker) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Bart Uriot.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.