Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Fritz Alkemade (Fritz met een Z)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Fritz Alkemade (Fritz met een Z) uit Alkmaar u wellicht van dienst zijn.

Fritz Alkemade (Fritz met een Z) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Fritz wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Fritz Alkemade (Fritz met een Z) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Fritz Alkemade (Fritz met een Z)?

Fritz Alkemade (Fritz met een Z) is gevestigd in de provincie Noord-Holland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Fritz Alkemade (Fritz met een Z)
Voornestraat 38, 1825 PP Alkmaar (Noord-Holland)
https://www.fritzmeteenz.nl

Wat kost het om Fritz Alkemade (Fritz met een Z) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Dutch Magic B.V. (o.a. Martijn Martell, Michel Beugelsdijk, Dion van Rijt, Alfredo Lorenzo).

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.