Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Evert van Asselt

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Evert van Asselt uit Borssele u wellicht van dienst zijn.

Evert van Asselt Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Evert wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Evert van Asselt inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Evert van Asselt?

Evert van Asselt is gevestigd in de provincie Zeeland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Evert van Asselt
Monsterweg 22, 4454 AC Borssele (Zeeland)
https://evertvanasselt.nl

Wat kost het om Evert van Asselt in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: John Anders.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.