Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Dennis X

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Dennis X uit Assendelft u wellicht van dienst zijn.

Dennis X Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Dennis wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Dennis X inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Dennis X?

Dennis X is gevestigd in de provincie Noord-Holland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Dennis X
Doctor Bonstraat 20, 1566 KX Assendelft (Noord-Holland)
https://goochelaardennis.nl

Wat kost het om Dennis X in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Henk Arnoldus (ADH2).

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.