Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Dennis Velberg (Dan LeFay)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Dennis Velberg (Dan LeFay) uit Den Haag u wellicht van dienst zijn.

Dennis Velberg (Dan LeFay) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Dennis wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Dennis Velberg (Dan LeFay) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Dennis Velberg (Dan LeFay)?

Dennis Velberg (Dan LeFay) is gevestigd in de provincie Zuid-Holland. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Dennis Velberg (Dan LeFay)
Burgemeester van de Welffstraat 15, 2581 SC Den Haag (Zuid-Holland)
http://lefaymagic.nl

Wat kost het om Dennis Velberg (Dan LeFay) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Marcel Verbakel.

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.