Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Bertus Korver (Korvera)

Wilt u een goochelaar inhuren dan kan Bertus Korver (Korvera) uit Vleuten u wellicht van dienst zijn.

Bertus Korver (Korvera) Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goochelaars met elkaar te vergelijken. Raadpleeg hiervoor het volgende overzicht met Nederlandse algemene goochelaars, tafelgoochelaars, kindergoochelaars, mentalisten en illusisten.

Wellicht dat u Bertus wilt inzetten voor een receptie, bedrijfsfeest of ander feest. Goochelen is ideaal entertainment voor vele gelegenheden. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedere goochelaar op elke gelegenheid optreedt. Het kan voorkomen dat een goochelaar alleen optreedt voor volwassenen, of alleen voor kinderen.

Kortom, wilt u weten of Bertus Korver (Korvera) inzetbaar is als bijvoorbeeld rondlopende goochelaar (tafelgoochelaar), kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, ballonnengoochelaar, goochelende clown of bijvoorbeeld een workshop? Informeer dan eerst bij de desbetreffende entertainer of dat het geval is.

Contact met Bertus Korver (Korvera)?

Bertus Korver (Korvera) is gevestigd in de provincie Utrecht. Deze goochelaar is in te huren en te contacteren via de volgende (adres)gegevens:

Bertus Korver (Korvera)
Heemtuinlaan 15, 3452 SG Vleuten (Utrecht)
https://www.korvera.nl

Wat kost het om Bertus Korver (Korvera) in te huren?
Elke artiest hanteert zijn eigen tarieven die doorgaans niet openbaar zijn. Daarnaast kan de prijs afhankelijk zijn van de gelegenheid, doelgroep, het aantal mensen, plaats et cetera. Informeer dus zelf naar de prijzen of vergelijk verschillende artiesten.

De volgende vermelding uit de lijst met goochelaars is: Hans Mulders (Hans Kazàn).

P.S. Bent u de goochelaar die hier vemeld staat? Toelichting hierover kunt u hier lezen.